Produkter for hvit bukt organer (4)

KOKT KONGEKRABBE

KOKT KONGEKRABBE

Sjømat fra Norge Opprinnelsesmerket “Sjømat fra Norge” er et symbol på opprinnelse og kvalitet for all norsk sjømat, og gir assosiasjoner til de unike naturlige forholdene der vår sjømat oppdrettes.
frosne torskefileter og -lender - norske frosne torskefileter og -lender

frosne torskefileter og -lender - norske frosne torskefileter og -lender

{"PRODUCTS":"PRODUKTER: Fersk (filet og hel), Frossen (filet og hel), Saltet (biter, filet og hel), Saltet og tørket (biter, filet og hel), Tørket (biter, filet og hel)","SIZE":"STØRRELSE: Kysttorsk: maksimum 130 cm og 40 kg. Nordøstarktisk torsk: maksimum 169 cm og 55 kg","SPECIES":"ART: Gadus morhua – Atlanterhavstorsk","SEASON":"SESONG: Fisket foregår hele året, men har en sesongmessig pause fra januar til april (Skrei-fiske/Lofoten-fiske).","FAMILY":"FAMILIE: Gadidae – Torskefamilien","RANGE":"UTBREDELSE: Kysttorsk: fjorder og kystområder\n\nNordøstarktisk torsk: beiteområde i Barentshavet, gyteområde fra Finnmark til Stad med de viktigste gyteområdene utenfor Lofoten"}
levende kongekrabbe - levende kongekrabbe fra Norge

levende kongekrabbe - levende kongekrabbe fra Norge

LIVE KONGEKRABBE Fakta Registreringsklynge: Klassifisering 0,5-1 kg, 1-2 kg, 2-3 kg, +3 kg Emballasje 20 kg kartonger Kjøttinnhold > 80% Glasur < 2% Saltinnhold ca. 4% Frysemetode Hurtigfrosset Informasjon om produktet: Standard Luftfraktbokser (mål 78 cm x 39 cm x 23 cm)
FERSK ELLER FROSSEN - FERSK ELLER FROSSEN

FERSK ELLER FROSSEN - FERSK ELLER FROSSEN

Vi kan levere krabben i den tilstanden du foretrekker — levende og fersk fra havet, eller frosset og forsiktig pakket.